Äntligen

Åh vad skönt att det äntligen är påsklov! Ledigt från skolan ett tag. Alltså ett perfekt tillfälle att virka!

Visar lite bilder på en liten robot jag gjorde för ett tag sedan. Mönstret hittar ni i Mia Bengtssons bok som ni kan köpa här.Symaskin

Hejsan! Förlåt att jag inte har uppdaterat bloggen. Har hänt ganska mycket sen senast. Jag har bland annat fyllt år. Då fick jag en symaskin! Så det är väl var jag har sysselsatt mig med den senaste tiden. Kanske dyker upp något hemsytt framöver. Just nu håller jag på att sy en liten tygkasse av ett gammalt nattlinne. Haha :)
Håller på att fixa lite med några bilder på virkade figurer som jag hoppas kunna lägga upp i helgen.
Syns och hörs!

En liten fråga angående min design??

Ni kanske ser att min profilbild och mina kategorier är ganska långt ner på min blogg. Vet något hur man kan flytta upp dem så att det ser lite snyggare ut? :) Tacksamm för svar

Mönster

Tänkte visa två olika böcker/tidningar jag använder när jag virkar!

Den första är Mia Bengtssons underbara bok. Där det finns många fina små figurer. Det är väldigt lätt att förstå mönstrerna och man får även hjälp av en virkskola som man hittar i början av boken!
 
Vill även rekomendera tidningen Candy Magazine som finns att köpa från svarta fåret. Det finns ungefär 5-10 olika nummer med många söta små figurer.

Första Inlägget

Hejsan svejsan! Dags att skriva det första inlägget. Har hållt på att fixa med designen hela dagen, men är fortfarande inte riktigt nöjd. Har aldrig fixat någon design innan, så jag hade ingen aning om hur man gjorde. Det är kanske därför vissa saker kanske ser lite konstiga ut. Men jag hoppas på att ni kan stå ut med det :)
 
I min blogg kommer jag att skriva om amigurumi. (som ni kanske redan förstått) För er som inte vet vad det är, så kan jag berätta att det är små virkade figurer.  Jag hoppas på att kunna inspirera er att börja med denna otroligt roliga hobby.

Känner att det kanske kommer att vara lite dålig uppdatering nu ibörjan, innan jag kommit igång. Men om ni har lite tålamod så kommer ni snart att få se några läckra figurer!
Vi hörs snart!

Välkommen till min nya blogg!

VIRKLUST

Hejsan! Vad roligt att just du kikar in på min blogg. Här skriver jag mest om min stora hobby som är amigurumi. Hoppas att jag kan inspirera er!

RSS 2.0